***       Водещите вечерни новини       на

...
   ***       Водещите вечерни новини       на
Коментари Харесай

Водещите новини! Европейската прокуратура нищи измами в български ски курорт. Мъж се опита да нахлуе в президентството

   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 28 март   

 

През 2020 година и 2021 година разследваното сдружение е получило 220 000 евро от Европейския обществен фонд по три оперативни стратегии. Помощите бяха предопределени за компенсации за чиновниците поради прекъсването на активността при налагането на ограничавания за придвижването на жителите, се отбелязва в известието.

Има подозрения, че работодателят е изискал някои от чиновниците да върнат част от получените компенсации и че от тяхно име са били подправени документи. По случая са били получени данни от ДАНС, а обиските тази заран са били осъществени от чиновници на Главна дирекция " Национална полиция ", се добавя в известието, представено от Българска телеграфна агенция. 

***

Зад кормилото е бил виетнамски жител с дипломатически имунитет.

Колата влезнала в България от Турция по обяд.

***

45 общински съветници гласоподаваха " за ", 15 " срещу ".

В поддръжка на план-сметката гласоподаваха ПП-ДБ-СС, ГЕРБ-СДС и съветниците, отделилите се от " Възраждане ". Срещу оферти бюджет са от Българска социалистическа партия, " Възраждане ", Има Такъв Народ и Карлос Контрера.

***

Пред президентството той крещял „ Аз съм цар Велизар ".

Инцидентът е станал към 14.00 часа.

***

„ България, най-бедната страна в Европейския съюз, се насочва към шестите си предварителни парламентарни избори за три години на фона на политическата рецесия в страната. 

Днес се провали и третият опит за сформиране на държавно управление. Така стартира материала си онлайн изданието на испанския в. „ 20minutos “.

***

„ Имахме работлив диалог, решението ще бъде на президента. Аз му изложих моята позиция, а тя е, че не е добра концепция да се въвлича банката в политическия развой. Това ще хвърли политическа сянка върху институциите и то за дълъг интервал от време “.

***

„ Най-късно на 15 февруари 2024 година Русия е знаела за подготовката. Тази информация е минала през разследващия отдел на групировката в Сирия, " сподели Буданов, съгласно който е допустимо Кремъл да е подценил мащаба на офанзивата и да са желали да уязвят Украйна.

***

„ Ако са нужни контакти сред тях, ще ви осведомяваме “, отговори представителят на Кремъл Дмитрий Песков на въпрос на публицисти дали Путин възнамерява да се срещне с околните на жертвите.

Руският президент призна в понеделник, че нападението, което е най-смъртоносното за последните двадесет години в Русия, е осъществено от „ радикални ислямисти ", само че съветските управляващи упрекнаха украинските и западните секрети служби, че са го „ улеснили ".

***

НАТО остро осъжда зачестилите съветски въздушни удари против Украйна и удостоверява уговорката си за по-нататъшно подсилване на украинската защита. Това се показва в известие на алианса след днешната среща на Съвета НАТО-Украйна, свикана по искане на Киев.

***

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР